Tervetuloa majoittumaan hyvinvarusteltuihin ja viihtyisiin ympärivuotisessa käytössä oleviin mökkeihin. Mökeistä löytyy kaikki mukavuudet: hyvinvarusteltu keittiö, sähkösauna, wc ja suihku ja pedit 4:lle henkilölle. Päärakennuksen ylähuoneessa on ryhmämajoitus 7:lle henkilölle. Alakerran salissa tarjoillaan maittava aamiainen. Aamiaisen saa myös halutessaan mökkiin etukäteen varatessa.

Kesäisin on mahdollista majoittua nostalgisesti vanhanajan aitassa. Aitta- ja päärakennuksen vieraiden käytössä on puulämmitteinen sauna ja suihkutilat/wc. Grillikodassa voi paistaa makkaraa ja päärakennuksen keittiö on myös aittamajoittujien käytössä.

Myös muutamia asuntovaunupaikkoja löytyy sekä telttapaikkoja.

Ympäristöstä löytyy helppoja kävelyreittejä jaloitteluun ja myös pidempiä metsäpolkuja.

Haapavuoren luontopolulle on meiltä matkaa 8km, lisäksi Uljuan tekojärven ympäristössä on mukava kävellä tai maastopyöräillä sekä kalastaa. Meillä majoittuessa voit myös nauttia erämaan hiljaisuudesta 10 km päässä Kurran järvellä eräkämpällä joko päiväseltään tai yön yli yöpyen. Mainiot marjastusmaat ja kalastusmahdollisuus. Kalastaa voi myös läheisen Siikajoen varrella luvan kera.

Talvella lähimmät hiihtoladut löytyvät Rantsilasta ja Pulkkilasta. Pulkkilan Lehtomäen reiteillä on vastusta kovakuntoisemmallekkin hiihtäjälle korkeuserojen ansiosta. Mahdollisesti tulevaisuudessa myös tilamme ympäristössä latu.

Opastettuja retkiä ympäristöön on myös mahdollista tehdä, kysy lisää.

 

 

Perinteinen suomalainen aamiainen tarjoillaan päärakennuksen tiloissa. Mahdollista saada myös aamiaiskori etukäteen tilattaessa. Aamiaistarjoilua ei ole pääsääntöisesti sunnuntaisin, mutta etukäteen varatessa mahdollista saada itsepalveluaamiainen edellisenä iltana mökkiin.

 

Lisätietoja bandbrosenberg@gmail.com tai 050 3848 751/Marika Rosenberg

Meille voit soittaa ja varata majoituksen ennakkoon tai tulla suoraan paikan päälle kysymään vapaata majoitusta. Sisäänkirjautuminen alkaen kello 14. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Sähköpostiin vastaamme vuorokauden kuluessa. Puh. 050 3848 751 / Marika Rosenberg

Tilan eläimet

Maatilan pihapiirissä on eläimiä, joita pääsee halutessaan katsomaan ja valvotusti rapsuttelemaan. Tällä hetkellä meillä on lampaita, hevonen nimeltä Pyshka ja veikeä shetlanninponi Usva. Katso kuvia Instagramissa »

Mummonmökki

Tilava mummonmökki sopii hyvin koko perheelle. Keittiö on nykyaikainen ja voit peseytyä omassa saunassa.

Keittö, suihku ja sauna, wc, makuuhuone, olohuone ja tv.

Kitchen, shower, sauna and wc, one bedroom and tv, 4 persons.

4 hlö. Matkasänky pyydettäessä pienille lapsille

Keittiössä hella, kahvinkeitin, jääkaappi, mikro. Ruokailuvälineet ja astiat. Kattila, paistinpannu.

Ei pyykinpesukonetta.

 

 

Aamiainen tarjoillaan päärakennuksen salissa, etukäteen tilattaessa myös aamiaiskori mökkiin toimitettuna edellisenä iltana mahdollinen. Aamiaistarjoilua ei ole kaikkina pyhäpäivinä.

Vaarinmökki

Tilavassa vaarinmökissä on oma sähkölämmitteinen sauna sekä nykyaikaiset kalusteet.

Pedit neljälle aikuiselle tai kahdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle.
Keittiön varustelu: astiasto neljälle ja ruokailuvälineet, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja hella.
Televisio
Takka
Sauna
Suihku

Kitchen, shower, sauna, toilet, tv, bedroom. Beds for 4 persons
Ei pyykkäysmahdollisuutta.

Aamiainen tarjoillaan päärakennuksen salissa, etukäteen tilattaessa myös aamiaiskori mökkiin toimitettuna edellisenä iltana mahdollinen. Aamiaistarjoilua ei ole kaikkina pyhäpäivinä.

Päärakennus

Päärakennuksen yläkerrassa on matkailijoille varattu huone. Alakerrassa on sali, johon mahtuu suurempikin joukko ihmisiä, sekä tilava keittiö.

1-7 hlö. Matkasänky lapsille tarvittaessa.
Wc alakerrassa
Tv
Sauna ja suihku erillisessä rakennuksessa pihalla.

Päärakennuksen yläkerrassa majoittuvilla käytössään alakerran hyvinvarusteltu keittiö.

Ei sovi liikuntaesteisille.

Päärakennuksen voi vuokrata omatoimisiin juhliin tai kokouksiin 20€/h ja 200€/vrk. Max 40 hlö.

 

Suihku ja sauna eri rakennuksessa, ei sovellu liikuntarajoitteisille portaiden vuoksi. Aamiaistarjoilua ei ole kaikkina pyhäpäivinä.

Luhtiaitta

1800-luvulta olevassa aitassa on yksi majoitushuone. Romanttisessa aitassa on hienoja vanhanaikaisia yksityiskohtia. Aittaan on kuitenkin asennettu sähkövalot, joten aivan pimeässä ei tarvitse majoittua.

Aittahuoneessa on kaksi sänkyä.

Pikkuaitta

Kesäisin voi majoittua myös tässä aitassa, jossa tilaa on kolmelle henkilölle. Aitta on valaistu, joten ei tarvitse pimeässä majoittua.

Sängyt kolmelle.

Martinmaja

Erämökki luonnossa viihtyville. Sienestys-, kalastus- ja marjastusmahdollisuus.

Kurranjärven rannalla, rantaan 30 m. Laituri, soutuvene käytössä. Uimakelpoinen.
Puuhella, takka, kaasuliesi, kylmäkellari ja ulkokäymälä. Puusauna.

Vuokrattavissa Lomarenkaan kautta nimellä Martinmaja. Tervetuloa!