Tervetuloa majoittumaan hyvinvarusteltuihin ja viihtyisiin ympärivuotisessa käytössä oleviin mökkeihin. Mökeistä löytyy kaikki mukavuudet: hyvinvarusteltu keittiö, sähkösauna, wc ja suihku ja pedit 4:lle henkilölle. Päärakennuksen ylähuoneessa on ryhmämajoitus 7:lle henkilölle. Alakerran salissa tarjoillaan maittava aamiainen. Aamiaisen saa myös halutessaan mökkiin etukäteen varatessa.

Kesäisin on mahdollista majoittua nostalgisesti vanhanajan aitassa. Aitta- ja päärakennuksen vieraiden käytössä on puulämmitteinen sauna ja suihkutilat/wc. Grillikodassa voi paistaa makkaraa ja päärakennuksen keittiö on myös aittamajoittujien käytössä.

Myös muutamia asuntovaunupaikkoja löytyy sekä telttapaikkoja.

Ympäristöstä löytyy helppoja kävelyreittejä jaloitteluun ja myös pidempiä metsäpolkuja. Opastettuja retkiä ympäristöön on myös mahdollista tehdä. Lisäksi on vuokrattavissa läheisellä Kurrallla sijaitseva Kurran erämökki, joka on aivan Kurranjärven läheisyydessä. Mökillä voi aistia luonnonläheisyyden ja aivan mökin nurkalta lähtee mainiot marjanpoimintamaastot.

 

 

 

 

 

 

Perinteinen suomalainen aamiainen tarjoillaan päärakennuksen tiloissa. Mahdollista saada myös aamiaiskori etukäteen tilattaessa. Aamiaistarjoilua ei ole kaikkina pyhäpäivinä, varmista asia varatessa.

 

Lisätietoja bandbrosenberg@gmail.com tai 050 3848 751/Marika Rosenberg

Meille voit soittaa ja varata majoituksen ennakkoon tai tulla suoraan paikan päälle kysymään vapaata majoitusta. Sisäänkirjautuminen alkaen kello 14. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Sähköpostiin vastaamme vuorokauden kuluessa. Puh. 050 3848 751 / Marika Rosenberg

Tilan eläimet

Maatilan pihapiirissä on eläimiä, joita pääsee halutessaan katsomaan ja valvotusti rapsuttelemaan. Tällä hetkellä meillä on lampaita, hevonen nimeltä Piska ja veikeä shetlanninponi Usva. Kesälaitumella voi nähdä lehmiä. Katso kuvia Instagramissa »

Mummonmökki

Tilava mummonmökki sopii hyvin koko perheelle. Keittiö on nykyaikainen ja voit peseytyä omassa saunassa.

Keittö, suihku ja sauna, wc, makuuhuone, olohuone ja tv.
4 hlö. Matkasänky pyydettäessä pienille lapsille

Keittiössä hella, kahvinkeitin, jääkaappi, mikro. Ruokailuvälineet ja astiat. Kattila, paistinpannu.

Ei pyykinpesukonetta.

 

 

Aamiainen tarjoillaan päärakennuksen salissa, etukäteen tilattaessa myös aamiaiskori mökkiin toimitettuna edellisenä iltana mahdollinen. Aamiaistarjoilua ei ole kaikkina pyhäpäivinä.

Vaarinmökki

Tilavassa vaarinmökissä on oma sähkölämmitteinen sauna sekä nykyaikaiset kalusteet.

Pedit neljälle aikuiselle tai kahdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle.
Keittiön varustelu: astiasto neljälle ja ruokailuvälineet, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja hella.
Televisio
Takka
Sauna
Suihku
Ei pyykkäysmahdollisuutta.

Aamiainen tarjoillaan päärakennuksen salissa, etukäteen tilattaessa myös aamiaiskori mökkiin toimitettuna edellisenä iltana mahdollinen. Aamiaistarjoilua ei ole kaikkina pyhäpäivinä.

Päärakennus

Päärakennuksen yläkerrassa on matkailijoille varattu huone. Alakerrassa on sali, johon mahtuu suurempikin joukko ihmisiä, sekä tilava keittiö.

1-7 hlö. Matkasänky lapsille tarvittaessa.
Wc alakerrassa
Tv
Sauna ja suihku erillisessä rakennuksessa pihalla.

Päärakennuksen yläkerrassa majoittuvilla käytössään alakerran hyvinvarusteltu keittiö.

Ei sovi liikuntaesteisille.

 

Suihku ja sauna eri rakennuksessa, ei sovellu liikuntarajoitteisille portaiden vuoksi. Aamiaistarjoilua ei ole kaikkina pyhäpäivinä.

Luhtiaitta

1800-luvulta olevassa aitassa on yksi majoitushuone. Romanttisessa aitassa on hienoja vanhanaikaisia yksityiskohtia. Aittaan on kuitenkin asennettu sähkövalot, joten aivan pimeässä ei tarvitse majoittua.

Aittahuoneessa on kaksi sänkyä.

Pikkuaitta

Kesäisin voi majoittua myös tässä aitassa, jossa tilaa on kolmelle henkilölle. Aitta on valaistu, joten ei tarvitse pimeässä majoittua.

Sängyt kolmelle.

Martinmaja

Erämökki luonnossa viihtyville. Sienestys-, kalastus- ja marjastusmahdollisuus.

Kurranjärven rannalla, rantaan 30 m. Laituri, soutuvene käytössä. Uimakelpoinen.
Puuhella, takka, kaasuliesi, kylmäkellari ja ulkokäymälä. Puusauna.

Vuokrattavissa Lomarenkaan kautta nimellä Martinmaja. Tervetuloa!